Таг:, , , , , , , , , , , , ,

Пеперминт бонбоните го стимулираат мозокот? Прочитајте на кој начин!

Едно познато истражување спроведено врз ученици и студенти ја покажала поврзаноста помеѓу...

Издржлива батерија? Toa е возможна мисија! Дали знаете како правилно да го полните телефонот?

Независно од тоа дали станува збор за највисока, средна или ниска класа на смартфони – сите...

Motorola + Android One

Семејството на Motorola добива уште еден нов член – motorola one. Овој Android One смартфон ви го дава...