Таг:, , , , , , , , , , , , , , ,

Цреши- подарок од природата со недолив вкус и мирис на здравје

Црешите се слатко задоволство кое со нетрпение го очекуваат многумина и во него уживаат...

Што се случува со нашето тело кога ќе престанеме да пушиме?

По само 48 часа без цигари нашето тело е целосно исчистено од никотин, а по една година...

Дали опасноста од промаја е само балкански мит?

Можеби ќе започнете расправија и ќе се обидете да објасните дека промајата е исто што и...