Таг:, , , , , , , , , ,

Престанете да се грижите за сè и сешто – Голем дел од вашите сценарија нема да се случат!

Постојаното грижење не може да спречи да се случуваат лоши нешта Само може да го одземе...

Ослободи се од сето она кое прави да се сомневаш во себеси

Оддалечи се од сето она кое те повредува. Немој да мислиш дека по некое време нештата ќе се...

Грижите се само неколку бранови, а не цело море – Престанете да се оптеретувате себеси!

Голем дел од нештата за кои се грижите воопшто не се толкави проблеми колку што замислувате...

Бидете посилни од вашите грижи и уживајте во својот живот!

Грижата е војна против слободата затоа што наместо да уживаме во животот, донесуваме одлуки...

Секоја вечер пред спиење земете чаша во раката

Кратка приказна која ќе стане ваш најдобар рецепт за совладување на стресот и грижите...

Доаѓате дома полни со грижи? – Мудра приказна која ќе ве освести

„Еднаш ангажирав врвен столар за да ми помогне во реновирањето на летната колиба. Но на...

Ова се најголемите стравови на мажите во врска

Без оглед на тоа што важат за посилен пол, мажите исто така имаат грижи кога се во прашање...

Тие се најголемите песимисти во хороскопот: Не умеат да се соочат со проблемите

Овие хороскопски знаци пронаоѓаат проблем за секое решение Секој човек поинаку го...

Сите болести започнуваат од нервози: Постои само една грижа за која треба да се грижите во животот!

Нервозата произлегува од проблеми, но не ги решава Сосема е лесно да си овозможите добро...

Хороскопски знаци кои премногу се грижат

И најчесто без причина… Иако во денешно време е тешко да се биде смирен и безгрижен, многу...

Зошто децата секогаш имаат омилен родител?

Децата и тинејџерите можат да го фаворизираат едниот родител во различни животни периоди од...