Таг:, ,

ФОТО: Куче спасено од сигурна смрт

Кутрото и слабо куче Патрик било завиткано во пластична ќеса, а било оставено помеѓу два...

Хуманитарна и крводарителска акција

Под мотото „Разиграј нечие срце“ Твитер Заедницата организира собирање гардероба (облека...

Помогнете заедно да усреќиме едно семејство! Донирајте за Ања!

16 мај 2010. Раѓањето на Ања била причина за огромна радост на таткото Даниел, мајката Марина и...