Таг:, , , , , , , , , , , , ,

Спортување, опуштање и забава #ПочниСоВодно овој четврток

Еден поинаква забава за после работа ќе се случува ова лето. Има музика, има дружење, но има и...

Секој четврток, после работа #ПочниСоВодно

Еден поинаков четврток ни доаѓа со иницијативата #ПочниСоВодно. Имено, I love hiking – group Macedonia...

Недела на планина е секогаш добра идеја! Оваа недела #ИзлезиИДиши на Осоговска Планина

Уште една акција од иницијативата #ИзлезиИДиши ќе се одржи оваа недела на 19-ти март. Овој...

Оваа недела #ИзлезиИДиши на Скопска Црна Гора

Доколку ви е смачено од градот и не знаете каде или пак немате друштво да избегате на...

Македонски планинари го документираа снежното невреме на Шар Планина (ВИДЕО)

Едни од најактивните македонски планинари, групата I love hiking – group Macedonia, минатиот викенд на...