Таг:, , , , , , , , ,

Каква жена не сакаат мажите крај себе?

Според најновите истражувања, мажите најмногу би сакале да побегнат од жена која постојано...

Незапамтен интерес за првиот соло концерт на Влатко Лозаноски во Скопје! Распродаден половина од капацитетот во ВИП Арената!

Интересот за концертот на Лозано во Скопје е огромен, а влезници купуваат обожаватели од...

Овие работи можеме да ги дознаеме за луѓето на прв поглед

Со внимателно набљудување на некоја личност можете да научите многу работи за неа. Можеби ќе...