Таг:, , , , , , , , ,

Верниците од исламската вероисповед денес го слават празникот Курбан Бајрам

Курбан Бајрам трае 7 денови, а започнува 70 денови по првиот Бајрам во годината, Фитр Бајрам,...

Необичната принцеза од Саудиска Арабија која плени со својот стил

Deena Abdulaziz Al-Saud е принцеза од Саудиска Арабија. За разлика од другите жени во државата, таа не...

Авганистан во 1960те години, преку фотографии кои сигурно ќе ве изненадат

Кога ќе ги прашате луѓето за прва асоцијација со Авганистан денес ќе ви кажат: воена зона,...