Таг:, , , , , , , , , , , ,

Жените најчесто се вљубуваат во недостижни мажи – Која е вистинската причина за тоа?

Голем дел од жените ги перцепираат недостижните мажи како вистински предизвик и „плен“ кој...

Вечна дилема: Дали постојат машко-женски пријателства?

Можат ли мажот и жената да бидат само пријатели? Ваквото пријателство најчесто се именува...

Зошто детството денес трае до 30-тата година?

Размислете за постарите генерации (луѓето родени пред 1979.) кога имале 25-30 години. Тие важеле...

Пасивното пушење ги уништува детските заби

Сѐ почест е трендот на пушење цигари во затворени простории во присуство на деца. За...

Дали знаевте: Мајмуните ги делат од говор две аминокиселини!

Сите знаеме дека човекот ја има единствената можност да зборува. На целиот животински свет...