Чек дис аут
Search

Таг:, , , ,

Научете странски јазик во самоизолација – Најдобрите бесплатни апликации

Уште еден начин на кој можете корисно да го искористите времето поминато во самоизолација...

Земја со 6 годишни времиња, 1.600 јазици и плаќање со пластичен отпад наместо пари: Запознајте ја Индија!

Со дури 1.600 јазици и шестина од светската популација, Индија е сѐ само не обична земја....

Дали е ова новиот гениј?- Чудо од дете кое распознава 7 јазици!

Повеќето од нас се трудат во текот на животот да научат нов јазик и се горди на постигнатиот...

Колку време ќе ви треба да научите некој од најпопуларните јазици во Европа?

Дали некогаш сте се запрашале кој е најтешкиот јазик за учење? Иако е различно за секого,...

Дали ги познавате 5-те јазици на љубовта?

Љубовта е присутна секаде. Покрај тоа што може да се почувствува, таа може и да се види. Во...

ИМА 32 ГОДИНИ А ЗНАЕ 56 ЈАЗИЦИ – ОВОЈ ЧОВЕК ОТКРИВА КАКО ДА НАУЧИТЕ ЈАЗИК ЗА 2 НЕДЕЛИ

Мухамед Мешиќ, млад човек од Тузла е вистински феномен. Има 32 години, а зборува речиси 56...