Таг:, , , , , , , , ,

Светски рекорд: Се развеле по само 3 минути брак!

Неверојатната приказна која се случила во Кувајт, ги срушила сите рекорди кога станува збор...

ИЗМЕРЕНА НАЈВИСОКАТА ТЕМПЕРАТУРА ВО ИСТОРИЈАТА

На територијата на Кувајт, емират на брегот на Персискиот Залив, се измерени 54 степени...