Таг:, , , , , , , , , , , , , , , ,

Вака изгледа Холандија кога ќе расцветаат 7 милиони лалиња истовремено

Во 2015 Chanel Cartell и Stevo Dirnberger одлучиле да му кажат збогум на нивниот удобен живот во Јужна Африка...

Ова се најскапите цветови на светот!

Иако за 8-ми март цената на розите кај нас знае да порасне и до 200 денари преку ноќ цена, сепак...