Таг:, , , ,

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 1213 тестирања, а регистрирани се 196 нови случаи на ковид-19....

Како настанува Охридскиот бисер? – Тајна која ја знаат само две семејства

Извонредната природа богата со историско и културно наследство веќе од 1979 година е е...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 17 оздравени пациенти. – Скопје 11 –...

Од утре се укинува полицискиот час, угостителските објекти се отвораат во четврток

Во моментов се одржува прес-конференцијата во која што техничкиот премиер Оливер Спасовски...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во изминатите 24 часа направени се 549 тестирања, а регистрирани се 40 нови случаи на ковид-19....

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 16 оздравени пациенти. – Скопје 7 –...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 50 оздравени пациенти. – Скопје 16 –...

Состојба на нови случаи на КОВИД -19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 8 оздравени пациенти. – Скопје 7 –...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 16 оздравени пациенти. – Скопје 8 –...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 16 оздравени пациенти. – Скопје 7 –...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 6 оздравени пациенти. – Штип 1 – Велес 3...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 24 оздравени пациенти. – Скопје 12 –...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 20 оздравени пациенти. – Скопје 1 –...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Институтот за јавно здравје, денеска регистрира 22 оздравени пациенти. – Скопје 2 –...

Состојба на нови случаи со КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 44 оздравени пациенти. – Скопје 5 –...

Состојба на нови случаи на коронавирус во Македонија

Институтот за јавно здравје регистрира 111 оздравени пациенти во: Скопје-13, Куманово-74, Штип-1,...

Состојба на нови случаи заболени со КОВИД – 19 во Македонија

Денеска се регистрирани 36 оздравени пациенти од КОВИД-19. Во изминатите 24 часа направени се 362...

Состојба на нови заболени случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Институтот за јавно здравје регистрира 53 оздравени пациенти од коронавирус. – Скопје 25...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Имаме вкупно 500 пациенти оздравени од коронавирусот, денеска се регистрирани 126. Во...

Состојба на нови случаи заболени со КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени рекордни 728 теста за КОВИД-19. Досега во земјата се...