Таг:, , , , , , , , , , ,

Драги мајки кои го читате ова, воопшто не е себично да одвоите време за себе, го заслужувате тоа!

Драги изморени мајки кои го читате ова,  Не можам да замислам какво е чувството да донесете...

Животот е полесен кога мама е тука…

Сите ние едвај чекаме да бидеме независни и се гордееме со себе кога сами ќе почнеме да се...

Таа ноќ ја прегрнав мама и знаев дека тоа е за последен пат

Таа ноќ внимателно ја подигнав од кревет, се плашев да не и ја допрам раната на грбот, да не...

Зошто бебињата прво го кажуваат зборот „мама“

Поимите со кои се означуваат родителите во голем број јазици се составени од гласови или...