Таг:, , , , , , , ,

Ријана на венчавката на својата најдобра пријателка уште еднаш докажа зошто е најголема ѕвезда

Како е да се биде една од најплатените ѕвезди на денешницата, а сепак да останеш нормална...

Празната книга и мастилото

Ноќ, тивка и студена. Сама сум, со солзи во очите и болка во градите. Седам покрај каминот полн...