Таг:, , , , , , ,

Сте виделе ли поголеми мачки од овие?

Расата на мачки меин кун е една од најубавите, а воедно и најголеми мачки. Како возрасни може...

Како мачката може да помогне на деца со аутизам?

Не верувате дека мачките имаат терапевтска моќ? Тула и Ирис ќе ви го покажат тоа со нивната...