Таг:, , , , , , , , , , ,

Необична иновација социјална дистанца за гостите во еден кафе-бар во Германија

Животот полека со лесни чекори веќе се враќа во нормала во голем дел од европските земји...

Внимание за време на епидемија: Како правилно да ги чистите вашите телефони и да спречите ширење бактерии

Мобилните телефони се едни од најнечистите нешта кои ги имаме со себе, а за време на ширењето...

Допирање по лицето за време на корона вирусот: Како да внимавате?

Дали сте свесни колку пати во текот на денот несвесно си го допирате своето лице.....