Таг:, , , ,

ОТВОРИ ГО ШИРУМ ПРОЗОРЕЦОТ. НАДВОР МИРИСА НА ЖИВОТ!

Земи бел лист хартија и пречкртај ги сите што те пречкртале тебе. Земи бел лист хартија и...