Таг:, , , , , ,

Ова се книгите кои на многумина им го промениле животот

Морате да ги прочитате! Познатиот сајт Ranker направи листа на најдобрите книги за кои голем...

10 книги кои им го промениле животот на обичните луѓе

Според најновите истражувања, ова се книгите за кои читателите кажале дека имале огромно...

Најдобрите книги во историјата – дали сте прочитале барем дел од нив?

Америчкиот портал Newsweek состави листа од најдобрите 99 книги во историјата врз основа на...