Таг:, , , , , , , , , , , ,

СРЕЌЕН НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (20-26 МАЈ 2019 ГОДИНА)

Крајот на мај полека се приближува. Што им носи новата недела на хороскопските знаци ? Кој ќе...

СРЕЌЕН НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (13.05-19.05)

Каква недела ги очекува хороскопските знаци? За кого оваа недела ќе биде релаксирана и...

Среќен неделен хороскоп (06.05-12.05)

Во втората недела од месец Мај дел од хороскопските знаци ќе имаат само позитивни вибрации,...

СРЕЌЕН НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (29.04-05.05)

Го испраќаме Април и полека, но сигурно чекориме во Мај. Се е во духот на Велигденските и...

Среќен неделен хороскоп (22.04-28.04)

Броиме ситно до крајот на месецот! Каква недела ги очекува хороскопските знаци во 4-тата...

Неделен хороскоп (28 април – 04 мај, 2014)

Неделата започнете ја дружејќи се со пријателите и разговарјќи за убавите моменти што сте...

Неделен хороскоп (21-27 април, 2014)

Неделава искористете ја за извршување на секојдневните обврски, бидејќи премногу се...

Неделен хороскоп (14-20 април, 2014)

  Вашето позитивно расположение искористете го за пред Велигденско чистење на вашиот дом....

Неделен хороскоп (07-13 април, 2014)

Вашата работа и завршувањето на веќе започнатите проекти, ќе ви бидат во прв план неделава, а...

Неделен хороскоп (31 март – 06 април)

Овен Ќе бидете преоптеретени со тоа на што да се посветите повеќе, дали на работата или...