Таг:, , , , , , , , ,

Секое утро повторно добиваш шанса за нов почеток

Секое утро повторно добиваш шанса за нов почеток, немој да се разбудиш и да го земеш тоа...

Немој да кажеш „Доста ми е од сè“ уште пред да започне твојата животна приказна

Колку пати досега во животот си рекол „доста ми е од сè“ без да преземеш нешто? Колку пати во...

Кога е најтемно, тогаш само блескај!

И не е важно дали ти течат солзи или се чувствуваш беспомошно и она што го правиш во моментот...

Биди СИЛНА и замини – Не поминувај ниту минута повеќе покрај оној кој не те усреќува

Стави крај и ослободи се од болката! Не дозволувај некој да те спушти толку ниско да почнеш...

Кога животот ви се смее во лице и после секоја тага доаѓа нова: Запомнете ги овие зборови

Што и да ви се случувало во животот, единствен начин е да преживеете, да продолжите понатаму...

Она што претстои е многу подобро од она што поминало

Храброст е да го оставиш минатото и да почнеш повторно од почеток Пушти ги луѓето кои само...

Новогодишни одлуки кои мораат да ги донесат сите девојки кои се СИНГЛ

Почетокот на новата година не е само нов датум кој го запишуваме. Тоа може да звучи клише, но...

Писмо до сите кои љубовта ги повредила

Не дозволувајте личноста која ве повредила да ве запре да ја пронајдете личноста која ќе ве...

Омразата не ви прилега, љубовта ве прави поубави

Тоа не значи дека секој нареден кој ќе влезе во вашиот живот ќе ве разочара или растажи.....