Таг:, , , , ,

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 1391 тестирање, а регистрирани се 193 нови случаи на ковид-19...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Во последните 24 часа се направени 953 тестирања, а регистрирани се 120 нови случаи на ковид-19....

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 16 оздравени пациенти – Скопје 1 –...

Состојба на нови случаи заболени со КОВИД – 19 во Македонија

Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 95 оздравени пациенти. – Скопје 32 –...

Состојба на нови случаи на КОВИД – 19 во Македонија

Денеска се регистрирани 29 излекувани пациенти. Од нив 4 пациенти од болничко лекување и 25 кои...

Состојба на нови случаи заболени со КОВИД – 19 во Македонија

Во изминатото деноноќие се потврдени 46 нови случаи на Ковид 19. Со ова бројката на...

Состојба на нови случаи заразени со КОВИД – 19 во Македонија

За 24 часа регистрирани се 72 нови случаи на коронавирус во земјата. По градови: Скопје – 14,...

Состојба на заболени нови случаи на коронавирус во Македонија

Во изминатите 24 часа се регистрирани 22 нови случаи на коронавирус во земјата. По градови:...