Таг:, , , , , , , ,

Често користите пегла за коса? Препознајте кога треба да престанете!

Како и сите козметички производи, така и пеглата за коса има рок на траење. А „играњето“ со...

Ова се најпопуларните облици на брада кај мажите

Во месецот ноември веќе години наназад симболично преку пуштање мустаќи се посветува...