Таг:, , , , , , , , , , ,

Наместо завет, оваа невеста ги прочитала пред присутните тајните пораки на својот свршеник пратени на друга жена

„Ова требаше да биде најсреќниот ден во мојот живот и најблиските требаше да бидат сведоци...

Трогателна приказна: Болниот татко успева да ја испрати својата ќерка до олтарот

Свадбата најчесто е емотивно искуство за секој, но за невестата Шарлот Виљарин, ова беше...

Невеста чекореше до олтарот со мажот кој живее со срцето на нејзиниот татко

Традиција е таткото да ја испрати ќерката до олтарот на денот на нејзината свадба. Џени...

ВИДЕО: Младоженец не може да ги задржи солзите додека неговата сакана чекори кон олтарот

Сентиментален младоженец, кој не можел да си ги задржи солзите додека неговата сакана...

ВИДЕО: Невеста го расплака младоженецот, пеејќи му додека чекореше кон олтарот

Невеста со песна го расплака својот избраник на црковната церемонија. Таа му пееше балада...