Таг:, , , ,

Уште еден Фантастичен настап на Омар Џафероски на “The Voice of Bulgaria 2020”

Во последната емисија Македонија и Италија влегоа во вокална битка, претставувани од Омар...

Омар Џафероски ги воодушеви членовите на жирито на “The Voice of Bulgaria 2020”

Омар Џафероски со својот глас ги воодушеви членовите на жирито на бугарскиот избор на...