Таг:, , , , , , , , , , , , , , , ,

Цицерон – додека дишам, се надевам!

Марко Тулиј Цицерон бил римски политичар, адвокат и филозоф. Потекнувал од богато семејство....

,,Говор кој ќе Ве натера да се замислете ,, каде исчезна Патриотизмот ,,

Доаѓајќи на кај мојот факултет мојот татко ме праша : ,, За што ќе говориш? ,, а јас на ова...