Таг:, , ,

Се родија ретки панда близнаци за време на пандемијата! (ФОТО)

Се надеваме дека овие бебиња, родени на 17 март, ќе му донесат чувство на надеж на светот во...

Вчера се одбележа светскиот ден на најслаткото мече на светот – пандата

Светскиот ден на пандите се одбележува на 16 март секоја година. На овој ден, секоја година се...

Камерата го забележала моментот кога малата панда доаѓа на овој свет! (ВИДЕО)

Пандите се едни од најнеодоливите животни поради својот исклучително сладок изглед. Она што...

Што ќе ти се случи доколку се најдеш затворен со десетина бебиња панди? (ВИДЕО)

Сте се запрашале ли некогаш што ќе ви се случи доколку се најдете затворени со десетина...

Кога панда си игра во снег…тоа е #СреќаНаДенот (ВИДЕО)

Има ли нешто посреќно од оваа панда во снег? Иако во Скопје уште не се израдувавме на снег,...

Само кинезите можат да направат соларен систем во облик на панда

Повеќето соларни системи се во правилни облици, но новиот соларен систем поставен во Датонг,...

10 луѓе кои (не)намерно завршиле во затворениот простор на животните во зоолошките (ВИДЕО)

Сите барем еднаш во животот биле во зоолошка градина, а таму има голем број на животни и...

Големата Панда повеќе не претставува загрозен вид!

Големата Панда, која до скоро беше доста актуелна тема на дискусија заради статусот на...