Таг:, , , ,

Психолозите ни открија зошто влегуваме во профилот на поранешната љубов

Ова на сите ни се случило, а сега ја знаеме вистинската причина. Бесцелно скролате на...

Да, те сакав. Но, сега пушти ме…

Оние кои сме ги сакале, а потоа си отишле од нас – не е важно по чија иницијатива, но по...