Таг:, , , ,

Полски фотограф патувал низ Индија прикажувајќи ја убавината на локалните граѓани

Запознавајќи луѓе со различно потекло, различни култури сфаќате колку сте поинкави, а од...

#ИнстаСреќа Креативни портрети кои раскажуваат приказни @creative_portraits

Портретите се фотографии кои раскажуваат приказни. Понекогаш е доволен само поглед за да се...

#ИнстаСреќа Уметник создава неверојатни портрети од жица ширум светот

Холандскиот уметник Спенсер Литл создава неверојатни портрети со жица кои се инсталирани...

#365среќа Сара Пановска: „Нема поголема среќа од тоа кога работата ти претставува задоволство“

Сара Пановска е средношколка од Штип која учи во средното музичко училиште. Уметноста е...

Фотограф патува низ Индија за да ја прикаже убавината на различностите! (ГАЛЕРИЈА)

Магдалена Багрианов патува низ Индија сликајќи портрети од локалните жители. Нејзините...

Неверојатна уметност! Верувале или не, ова се насликани портрети, а не фотографии!

Потребен е посебен дар за да насликате вакви ремек-дела, толку прекрасни што тешко е да се...

Како би изгледале најпознатите Дизни ликови во реалниот живот?

Уметникот Jirka Vinse Jonatan Väätäinen е познат по своите реалистични дела, цртајќи портрети на...

Портрети кои ја прикажуваат убавината и различноста на црвенокосите од сите раси

Во светот има помеѓу 1 до 2 проценти црвенокоси луѓе, а додека за нив се смеа дека се белци и со...

Реални фотографии кои ја раскажуваат животната приказна на славните личности

На прв поглед, фотографиите од Белек Тратас изгледаат како нормални портрети на познати...