Таг:, , , , , , ,

Дали е навистина тешко да се сака добриот маж?

Тешко е да се сака добриот маж. Тој не е само добар човек – тој не прави убави нешта само за да...

Лекции за ЉУБОВТА кои една ќерка може да ги научи само од својата мајка

Мајките имаат повеќе искуство и мудрост кои треба да им ги пренесат на своите ќерки со цел...

Инспиративна приказна: Полна соба со балони!

Група од 60-тина деца во една градинка имале час по спорт. Наеднаш наставникот застанал и...

Поучно видео кое ќе ве замисли: Кога престанавме да комуницираме и да создаваме пријателства?

Живееме во време на револуционерни откритија во технологијата, а она преостанато слободно...

Неколку совети од девојките од мегапопуларната серија „Сексот и градот“

Најверојатно не постои девојка која не се пронашла во еден од ликовите на Кери, Саманта,...

Неколку работи кои никој нема да ви ги каже, а мора да ги слушнете

Понекогаш мислите дека животот е тежок и дека само на вас ви се случуваат лоши работи, но тоа...

Поучна приказна:Важноста на јавното мислење

 Си живееле еднаш маж и жена. Тие многу често патувале, па со себе го носеа тешкиот товар на...