Таг:, , , , , , , , ,

Елеганцијата се враќа- мали чанти за совршен стил!

Што се однесува до чантите- изминатата сезона се носеа чанти околу струкот. Познатите...

На овој начин вашите градници ќе траат подолго и нема да ја изгубат формата

Градниците треба да се менуват по шест до осум месеци, бидејќи за тоа време им се олабавуваат...