Таг:, , ,

СПЕКТАКУЛАРЕН КОНЦЕРТ НА ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ И БИГ БЕНДОТ НА СЛОВЕНЕЧКАТА ВОЈСКА

На 19 април, во Метрополис Арена во Скопје, ќе имаме можност да го видиме Влатко Стефановски...

Нов отворен натпревар за студенти – помогнете и на локална компанија да се пробие на светскиот пазар

Како би можеле да ја понудиме, развиеме и прошириме услугата на Солвео на нови пазари? Со 3...

Сателитски фотографии кои ќе го променат начинот на кој што го гледате светот

Фотограферот Бенџамин Грант се посвети на неговата најнова цел-да го промени начинот на кој...

Необичен начин за сликање селфи документиран во проектот „Авантурите на чајникот“

Селфито веќе стана досадно, но што да се прави кога се наоѓате на кул локација сами, а тој...

Тампон кој ви ветува пријатен секс за време на менструацијата

Стартап компанијата “Flex” ги дизајнираше специјалните тампони за кои тврдат дека ќе...

Фотографии кои ќе ви ја покажат моќта на насмевката

„Ги замолив да се насмевнат“ е името на мултикултурен проект на Jay Weinstein кој покажува колку...

Кога соседите ќе се здружат и ќе направат нешто навистина убаво

Здружените соседи се виновниците за ова прекрасно дело. Имено, сјајните сликовити скали се...

Целата епизода со Миле Паника, Климе, Блажо и дружината

Во последната епизода од #1на1 имаше не еден, не два, не три туку седум гости! Освен ликовите...

Зграда со 1.000 дрвја за позелен Париз

Архитектонските компании “OXO Architects” и “Sou Fujimoto Architects” го претставија проектот...