Таг:, , , , , , , , , ,

Ова се тајните моќи на огледалото

Откако за прв пат го видел својот одраз на водата, човекот не престанал да се фасцинира од...

Нострадамус – човекот кој ја предвиде и 2018 година

За него се тврди дека предвидел низа случувања низ историјата, вклучувајќи ја и Француската...