Таг:, , , , , , ,

Уметници со попречености кои создаваат вистински ремек-дела! (ФОТО)

Околу 10% од светската популација, или околу 650 милиони луѓе, живеат со попречености. Кога ќе...

Јапонска уметница креира неверојатни дела користејќи светлина и сенки! (ФОТО)

Јапонската уметница кој живее во Њујорк, Куми Јамашита создава неверојатни перчиња...

ФОТО: Неверојатни минијатурни ремек-дела создадени на храна

Некои уметници сакаат да создаваат уметност на дрво, некои на хартија, но, уметникот Хасан...