Таг:, , , , , , , ,

Руми: Најдобри дефиниции за отровот, стравот, зависта, омразата и лутината!

Еден ученик му поставил на Руми интересни прашања. Руми на нив дал прекрасни одговори кои ви...

Ова е вистинскиот животен пат – мудрости од прочуениот поет Руми

Животни лекции за добар и среќен живот – еве какви моќни совети оставил Руми Џелалудин...