Таг:, , , , , ,

Да се има его не значи да се биде егоист

Време е да се запознае разликата помеѓу здравиот однос спрема себеси и егоизмот, и да,...

Ти си важна! – Немој да го заборавиш тоа

Ако никој не ти го кажал тоа денес, ние ти го кажуваме сега.. Ти си важна! Твоите мислења се...

Овие непријатни знаци покажуваат дека стануваш личност која и треба да бидеш

1.Го правиш она што го сакаш и се чувствуваш помалку изолирано од другите Колку посакуваш се...