Таг:, , , , , ,

Интересни факти кои не сте ги знаеле за Саудиска Арабија

Кралство Саудиска Арабија е најголемата држава на Арапскиот Полуостров. Со своите строги...

Разлики во рекламите на ИКЕА во зависност од земјата за која се наменети

Еден каталог, за една фирма, со различни фотошопирани разлики во зависност од земјата за...

Необичната принцеза од Саудиска Арабија која плени со својот стил

Deena Abdulaziz Al-Saud е принцеза од Саудиска Арабија. За разлика од другите жени во државата, таа не...

Во изградба најголемиот хотел во светот со 10.000 соби и 70 ресторани

Екстравантен, огромен, луксузен и скап – Вака се опишува хотелот што се нарекува...