Таг:, , ,

Со онлајн Демо ДЕН заврши втората акцелератоторска програма на Сеавус

Со онлајн Демо ДЕН, кој помина во одлична атмосфера, Сеавус Акцелераторот ја заврши втората...

Нов повик на Сеавус Акцелераторот за поддршка на старатап бизниси

Со нова подобрена и унапредена акцелераторска програма, отворен е вториот повик на Сеавус...

Од денес официјално е отворен повикот за стартап бизниси на Сеавус Акцелераторот

Од денес повикот на Сеавус Акцелераторот е официјално отворен! Проектот е помогнат од...