Таг:, , , , , , , ,

Животот не би бил толку забавен без неа – Зошто е прекрасно да имате помлада сестра

Поврзаноста помеѓу сестрите е навистина посебна, без оглед на годините. Расправата за тоа...

Овие нешта ги разбира само сестрата…

Таа е една и единствена. Не можете да ја замените. Покрај вас е во добро и во зло. Постојат...