Таг:, , , , , ,

Уште едно успешно натпреварување на фризерското студио за мажи „Станче“: 3. место на меѓународниот шампионат во Црна Гора

Фризерското студио за мажи „Станче“, постојано успева да се задржи на врвот на сите...

Наскоро ќе бидеме сведоци на трки со автомобили роботи

Компанијата „Roborace“ креирала неколку роботски автомобили кои сега се прототипови, но ќе...

Која е најскапа, а која најевтина репрезентација на Европското првенство?

До почетокот на Европското првенство која оваа година се одржува во Фрaнција не делат само...