Таг:, , , , , , ,

На 31. август ќе се одржи „Хуманитарна праскијада 2019“ во Градскиот Парк

Целта на првата хуманитарна „Праскијада 2019“ е да се обезбедат 20.000 оброци за социјално...

Апел од Бигорски Манастир: Да му помогнеме на малиот Лео!

Драги пријатели, Да бидеме хумани и да му помогнеме на овој супер херој да ја извојува...

Здружението „Златно перо“ организира хуманитарна продажба на детски книги

Здружението „Златно перо“- Битола организира хуманирна продажба на детските книги од...

Еве како да избегнете сува кожа оваа зима!

Како што се менуваат сезоните со промена на облеката, треба да го промените и начинот на...

На бабите и дедовците ќе им се плаќа за чување внуци

Во Бугарија од денеска стартува проектот „Вработени родители“. Со овој проект вработените...

Bellina.mk подарува новогодишни насмевки

Веб страната www.bellina.mk е една од најбрзорастечките компании во сферата на онлајн продажбата...