Таг:, , , , , , , , ,

Кога имаш силна мајка, ти самата стануваш силна ќерка!

Кога имаш силна мајка, се учиш да бидеш независна. Се учиш да го зборуваш тоа што го мислиш. Се...

Инстаграм наспроти реалноста: Ова е вистината позади „совршените“ фотографии!

Сите знаеме дека повеќето луѓе ја споделуваат совршената верзија од себе на социјалните...

Градежништво со стандарди до конкурентност

Во чекор со светските достигнувања во градежништвото, неопходно е следење и имплементација...

Откако ќе ги видите овие слики, нема да можете да им верувате на жените без шминка

Факт е дека стандардите за убавина и различните перцепции за убавина варираат низ светот, а...

Телото на еден човек, фотошопирано во согласност со стандардите за убавина во 19 земји, меѓукои и Македонија

По примерот на фотошопираната девојка во согласност со стандардите за убавина кои варираат...