Таг:, , , ,

Дали снегот и студеното време ќе го уништат коронавирусот? Стручњаците откриваат!

Ненадејните, нагли промени на температурата не оставија затечени и многумина од нас се...

Време е да ги внесете билките во домот и да ги заштитите од студот

Со намалувањето на температурата под 10 степени, време е да ги заштитите билките и да ги...