Таг:, , , , , , , , ,

Ова се најнеобичните суеверија во светот!

Ова се некои од најнеобичните суеверности во светот. Прочитајте! -На Филипините се верува...

Дури и најлошиот ден има само 24 часа!

Не ми е денот, веќе неколку години – реченица која утрово ја слушнав од еден мој пријател....