Таг:, , ,

Ова е официјално најубавата жена во светот! (ФОТО)

Со само четири години се појави на ревијата на Жан Пол Готје, а на десет години беше...

Ова е најубавата жена на светот! (ФОТО)

На свои четири години се појавила на ревија за Жан Пол Готје, а на десет години беше...