Таг:, , , , , , , , , ,

Кликни Јади ги доставува вашите нарачки на точак: Брз и еколошки начин да го добиете посакуваното јадење!

Започнаа сончевите денови од годината, а покрај одличното расположение и раздвиженоста во...

Во среда се одржува 70-тата јубилејна критична маса: „Имаш сериозна врска?“

Оваа среда, на 28-ми февруари ќе се одржи 70-тата по ред критична маса, под слоганот „Имаш...

„И маалските улици се за точаци“ во среда се одржува Критична маса #69

Во среда на 31-ви јануари ќе се одржи 69-тата по ред Критична маса под мотото „И маалските...

Нов изум на Гугл: Велосипед кој вози сам?

Ви се верува дека вакво нешто постои? Велосипед кој вози сам, може да наместите каде да дојде,...

Велосипедско движење „Со точак на пат низ целиот град“

Во недела (28јуни), со почеток во 09 часот пред „Порта Македонија“ ќе се одржи завршниот...

Викни ме да играме сони. Ќе ме сканташ, ама па шо има везе! Викни ме да возиме точак, викни ме во парк…

Викни ме да играме серва. Или баскет еден на еден, сеедно. Викни ме да ти го држам стравот на...

Критична маса #35: Скопје, што е со патеките?

Денес ќе возам точак, си велиш. Излегуваш со насмевка на лицето и му се радуваш на...

Критична маса #34: Човек на точак, не точак на човек!

  Високи рабници на кои при искачување се напнуваш да го поткренеш тркалото, а при...