Таг:, , ,

Како полесно да спиете во топло време

Топлите денови веќе доаѓаат и ги чувствуваме на повеќе начини – во промената на нашата...

Eвропски острови каде и во зима може да шетате во кратки ракави

Зимата е навистина студена, поради што многу луѓе најчесто носат повеќе слоеви на облека....

Топлото време е поопасно за возачите од алкохолот

Познато е дека на концентрацијата на возачот, а со тоа и безбедноста на сообраќајот влијаат...