Таг:, , , ,

Слушнете ја одличната изведба на Марија Спасовска на познатата композиција од Калиопи „Црно и бело“

Младата Марија Спасовска воодушевува со своите вокални способности, а доказ за тоа се...

Македонија со уште една значајна награда на детски фестивал

На Славјански базар 2017 во Витебск Марија Спасовска освои 3 лауреат. За прв пат во категорија...