Таг:, , , , , , , ,

Ако се плашите од турбуленции во авионот, секогаш бирајте го ова место!

Стјуардесите и екипажот во авионите откриваат кое место во авионот е најмирно. Ако се...

Пет начини да го победите стравот од летање со авион

Една од најчестите фобии е стравот од летање и паниката која се појавува во моментот кога се...

Што претставуваат турбуленциите и зошто не предизвикуваат авионски несреќни?

Турбуленциите кои се случуваат за време на летањето со авион на прв поглед изгледаат како да...