Таг:, , , , , , , , ,

Имате угостителски објект? Изберете го вашиот најдобар партнер при доставата на храна и пијалаци!

Угостителството е исклучително сложена стопанска гранка која со себе носи голема...

Во Загреб домашните миленичиња ќе се закопуваат достоинствено

Чувањето миленик значи и приврзување за истиот, па загубата на миленикот е многу болна. Во...

Џејми Оливер банкротираше: Губи милиони, работниците бесни на него!

Познатиот готвач за својот банкрот го обвинува Брегзит, трошоците за изнајмување, локалната...

Еве што треба да направите за хејтерите да ве засакаат

Хејтерите се луѓе кои не сакаат други луѓе поради некои причини.  На пример, доколку сте...

Седумте сегменти на бизнис планот – Market Analysis

Во продолжение на низата за ,,скелетот” на бизнис планот, анализата на пазарот е вториот...

Серија стартап текстови: Седумте сегменти на бизнис планот

Секој бизнис план независно дали е направен во Скопје, Мајами или Шангај има 7 сегменти кои...

Која е најдобрата масажа за вашето тело ?

Терапијата која ја добивате при масирањето е повеќе од обична масажа. Низ историјата,...

Колку чини такси услуга во 80 светски градови

Цените за такси од земја до земја драстично се разликуваат, така што таксиметарот, кој...

Застанале да погледнат во излогот на еден скопски бутик, а тоа што го виделе внатре го ЗАПАЛИ ФЕЈСБУК!

Брендот најчесто е синоним за квалитет и добра услуга, но на македонско тло тоа и не е баш...