Таг:, , , , , , , , ,

Ах, таа црна мачка! Зошто црната мачка се смета за лош знак?

Дури и денес многу луѓе веруваат дека ако црна мачка им го пресече патот, набргу ќе ги снајде...

Witches of East End (Вештерки) – нова хит серија

Само една епизода е доволна за да сфатите дека оваа серија не е една обична серија, туку...